top of page

Over elemekaniek

uw partner bij renovatie en coördinatiewerken

Al meer dan veertig jaar begeleiden we bij Elemekaniek klanten bij het realiseren van hun totaalrenovatie. Een woning die je wilt verbouwen? Een kantoor of winkel die aan renovatie toe is? Wij bieden onze klanten een allround aanpak die werkt.

 

Transparantie staat bij ons centraal. We starten ieder project met duidelijke en correcte afspraken en stellen in samenspraak met de klant een gedetailleerde planning op die een duidelijk kader biedt wat betreft budget & timing. Na het opmaken van het plan gaan we aan de slag. Onze vakmannen zetten hun expertise in om jouw plannen in realiteit om te toveren.

wegroup (15).JPG
8 (1).jpg
wegroup (1).JPG

Ons verhaal

Vakmanschap, service & transparantie

 

Weten hoe wij als Elemekaniek het verschil maken voor jouw renovatie of coördinatieproject?

  • Betrouwbaar. Afspraak is afspraak bij Elemekaniek. Wij respecteren iedere deadline en dat steeds binnen het budget dat we in samenspraak hebben vastgelegd.
     

  • Professioneel. Wij zijn al jarenlang actief binnen de wereld van totaalprojecten. Bij ons geniet je van een professionele aanpak voor iedere renovatie of verbouwing.
     

  • Vakmanschap. Wij bij Elemekaniek weten als geen ander welke expertise we moeten aanwenden om elk project om te toveren in een knappe realisatie. Vertrouw op onze professionals voor het uitvoeren van jouw werken.
     

  • Klantvriendelijk. Een project staat of valt bij heldere communicatie. In het gehele traject staat de klant bij ons centraal. Van het maken van de planning tot het kiezen van de materialen en de uiteindelijke oplevering. Jouw tevredenheid als klant is bij ons het hoogste goed.

Ontmoet ons team

Onze klanten

wegroup logo
Befimmo logo
alides logo
billit logo
amnesty logo
imec logo
intracto logo
Kanssspel logo
Parkwind logo
bottom of page