top of page
Kantoren en bedrijfsgebouwen

Als totaalaannemer verbouwen we bij Elemekaniek zowel kantoren als bedrijfsgebouwen. Een totaalrenovatie is een vak apart dat een strakke coördinatie vereist. Wij zorgen ervoor dat de werken naadloos in elkaar passen en dat iedere deadline met zekerheid wordt gerealiseerd. Vertrouw op Elemekaniek om jouw project tijdig en tot in het kleinste detail af te werken.

Totaalrenovatie

Als totaalaannemer verbouwen we bij Elemekaniek ook privéwoningen. Een totaalrenovatie is een vak apart dat een strakke coördinatie vereist. Wij zorgen ervoor dat de werken naadloos in elkaar passen en dat iedere deadline met zekerheid wordt gerealiseerd. Vertrouw op Elemekaniek om jouw project tijdig en tot in het kleinste detail af te werken.

Winkelpanden

Winkelpanden en winkelinrichting

Als totaalaannemer pakken we bij Elemekaniek eveneens winkelpanden en winkel inrichting aan. Een totaalrenovatie is een vak apart dat een strakke coördinatie vereist. Wij zorgen ervoor dat de werken naadloos in elkaar passen en dat iedere deadline met zekerheid wordt gerealiseerd. Vertrouw op Elemekaniek om jouw project tijdig en tot in het kleinste detail af te werken.

bottom of page