top of page

Onze
Diensten

Kantoorrenovatie

Het renoveren van kantoren is een kernactiviteit van Elemekaniek. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in het renoveren en verbouwen bij ondernemingen. Wij werkten inmiddels tal van projecten voor KMO’s uit. Zowel bij ons in de regio als in geheel Oost-Vlaanderen en bij uitbreiding heel België. Elemekaniek was onder meer betrokken bij de realisatie van het complex Zuiderpoort in Gent en Planet II in Zaventem. Meer van onze realisaties ontdekken? Ontdek hier meer van ons werk.

Vernieuwen van winkelpanden

Winkelen is meer dan ooit een totaalbeleving. Het realiseren van een inspirerende omgeving voor klanten is dan ook een niche op zich, waar Elemekaniek zich over de jaren heen in heeft gespecialiseerd. Voor verschillende klanten sloegen we daarom de handen in elkaar met gerenommeerde interieurvormgevers en architecten wat resulteerde in knappe resultaten. Ontdek hier enkele van onze winkelrenovaties.

wegroup (11).JPG

Elemekaniek geeft jouw interieur glans.

Ieder interieur wordt door ons op maat uitgewerkt. Klinkt logisch natuurlijk, maar al te vaak wordt er aan de specifieke verwachtingen van de klant of de mogelijkheden binnen de ruimte voorbijgegaan. Niet zo bij Elemekaniek. Wij zorgen voor een interieur dat precies bij je verwachtingen past.

 

Of het nu gaat om een interieurrenovatie of een inrichting die vanaf nul wordt uitgewerkt. Wij zijn graag dé partner voor de uitwerking van je interieur. Privéwoning, kantoor of commercieel? Elemekaniek zorgt voor een knappe en functionele inrichting op maat.

Meubels op maat

Bij Elemekaniek beschikken we over een eigen schrijnwerkerij met de nodige machines om al je wensen met betrekking tot maatmeubilair tot in detail uit te voeren. Meubels die op maat worden gemaakt, zijn dan ook één van onze specialiteiten. Bij ons maatmeubilair zorg jij samen met ons voor de vormgeving en zorgen we voor meubels die functioneel binnen je interieur passen.

 

Wil je graag meer weten over onze interieuractiviteiten, meubels op maat, kantoor – of winkelinrichting? Neem gerust contact met ons op.

'Wij zijn uitgegroeid tot experts in totaalreno-
vatie omwille van onze heldere filosofie en aanpak op maat.'

Betrouwbaarheid

'Dankzij onze jarenlange kennis en elektriciteitsexperts verzekeren we jouw project van een oplossing op maat.'

Elektriciteit & bekabeling.

Een elektroprofessional nodig voor je project? Wij helpen je graag verder.

Wist je dat Elemekaniek aanvankelijk gestart is als elektricien? Geen wonder dus dat de wereld van elektriciteit en bekabeling voor ons geen geheimen kent. Of je nu graag je eigen woning wilt renoveren of een kantoor of woning aan wilt pakken. Wij weten raad met je elektriciteitsvragen.

Tijdens de elektriciteitswerken houden we vanzelfsprekend rekening met een aantal cruciale elementen:

 

  • Lichtstudie

  • Lichtontwerp

  • Uitvoering van het verlichtingsplan

  • Keuring in lijn met de Belgische wetgeving

  • Plaatsen en aansluiten van databekabeling wanneer nodig

Sanitair & badkamerrenovatie.

Wij nemen het graag voor onze rekening.

Droom je al langer van een gloednieuwe badkamer waarin je compleet tot rust kan komen? Iemand nodig om de sanitaire ruimte te plaatsen in je winkel of op kantoor. Zoek niet langer, wij zijn je loodgieter voor het uitvoeren van je badkamerrenovatie of de inrichting van je wc-ruimtes en ander sanitair voor je bedrijf.

Totaalrenovatie van badkamers of sanitaire ruimtes

Bij een verbouwing van je woning nemen wij indien gewenst ook graag de totaalrenovatie van je badkamer voor onze rekening. We zorgen voor de plaatsing van het sanitair, betegeling en het integreren van de door jouw gekozen toestellen. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring, werken we snel, efficiënt en correct. Zo kan jij snel van je nieuwe badkamer genieten. Bij Elemekaniek mag je steeds rekenen op een uitstekende service en een professionele aanpak van jouw verbouwing.

IMG-20210209-WA0006.jpg
IMG-20210209-WA0000.jpg

Schilderwerken.

Je ruimte een identiteit geven. Reken op ons voor knappe schilderwerken.

Wij schilderen voor jou op maat, dat betekent dat we steeds starten met het juiste advies. Samen met jou gaan onze schilders op zoek naar hoe ze jouw wensen en verwachtingen zo precies mogelijk kunnen invullen. Onze ervaren experts gaan graag voor je aan de slag. Of het nu gaat om een privéwoning, kantoor of winkel, onze schilders kan je met een gerust hart ieder project toevertrouwen.

 

Waarom een kleur zo belangrijk is bij het schilderen?

Het valt niet te onderschatten, een kleur geef identiteit aan een ruimte. De juiste kleur geeft meteen de juiste sfeer. Zo kies je voor keukens en eet -en woonkamers best voor warme kleuren die voor een comfortabel gevoel zorgen. Koelere kleuren werken dan weer rustgevend en zijn geschikt voor bad -en slaapkamers. Het samenspel tussen koele en warme kleuren is van uiterste belang voor zowel grote als kleine ruimtes.

Tapijt & parket.

Wij helpen je aan de juiste vloerbedekking.

Er wordt vaak overheen gekeken, letterlijk dan, maar vloerbekleding maakt een belangrijk deel uit van elk interieur. Laat het aan ons over om je bij te staan in de keuze van je vloerbedekking. Of je voorkeur nu uitgaat naar parket of tapijt, dankzij onze experts kan je niet enkel rekenen op het juiste advies, wij zorgen voor een perfecte plaatsing.

 

Vloerbedekking kiezen, ga je voor parket of tapijt?

Vloerbedekking kiezen is moeilijker dan je denkt. Kies je voor parket dan heb je een instant huiselijk gevoel in een privéwoning, voor een kantoor of winkel zorgt het daarentegen weer net voor een strak accent. Kiezen voor tapijt, hetzij tegels of voltapijt, staat dan weer voor duurzaamheid. Dat laatste is voor ons zo belangrijk dat ook wij steeds gaan voor het ‘cradle-to-cradle’-principe, samen met onze fabrikant en expert Desso.

'Elemekaniek is al jarenlang één van de referenties voor het plaatsen van parket en tapijt in Temse, Sint-Niklaas en bij uitbreiding heel Vlaanderen.'

Jij kiest het materiaal,
wij komen het plaatsen.

Tegel -en vloerwerken.

Wij weten van aanpakken.

Jij kiest het materiaal, wij komen het plaatsen.

 

Voor je renovatie of verbouwing nood aan tegels of een vloer die je wilt laten plaatsen? Makkelijk, je kiest bij één van onze vaste leveranciers die tegel of vloer die precies binnen je visie past. Wij zorgen voor een plaatsing en afwerking die helemaal binnen je wensen past.

Afbraakwerken.

Wij zijn de partner voor je afbraak -of sloopwerken. Afbraakwerken met een oog voor de omgeving.

Ook voor het afbreken, demonteren, ontmantelen of slopen van gebouwen kan je bij Elemekaniek terecht. We voeren alle afbraakwerken steeds doordacht uit en trachten steeds te zorgen voor een absoluut minimum aan overlast. Na het voltooien van de sloopwerken zorgen we vanzelfsprekend voor een totale reiniging van de werf.

 

Onze Expertise

Experts

Wij werken uitsluitend met vakmensen die perfect weten wat ze doen.

Klantenzorg.

Bij ons staat de klant centraal, wij ontzorgen terwijl we een optimale service bieden.

Materiaalkennis

Onze experts weten als geen ander welke materialen waar en wanneer kunnen worden gebruikt.

Budgetbewust.

Elk project heeft zijn eigen noden en uitdagingen. Dankzij onze kennis gaan wij binnen het vooropgestelde budget voor je aan de slag.

Onze expertise
bottom of page